Play Video

Приказ 360°

Цела серија на LED извори на светлина
Профилна појасна линија
18-инчни алуминиумски тркала
Целосно обложено луксузно седиште
Aгилен и простран багажник
Кабина која ве остава без здив

МОЌНОСТ

Платформата T1X има подобра висина на предните и задните седишта и поголем клиренс. Аглите на влез и излез обезбедуваат и подобри перформанси надвор од патот.

T1X Удобна шасија
1.6 GDI мотор
ACC адаптивна контрола на патувањето или АCC адаптивен темпомат
Откривање на BSD во слепата точка или BSD детекција на возила во мртов агол.
Oстанување во лента со помош на LKA
Заштитен прстен од 6 воздушни перничиња
Безбедносни појаси
Висока цврстина на каросерија

Закажете тест возење / Побарајте понуда

Scroll to Top