Поддршка

Корисничка поддршка

Chery обезбедува висококвалитетна услуга за клиентите со добивање повратни информации од потрошувачите за модели, сервисирање, продажни мрежи, помош и решенија.

Помош на патот

Chery обезбедува услуги за влечење „24-часовно спасување“, „365-дневно спасување“, како и услуги за итна поправка на барање. Дополнително, Chery добро се подготвува за услугите, со цел да го намали доцнењето за клиентите, а со тоа значително ги олеснува околностите во кои се наоѓаат и да го зголеми нивното задоволство.

Оригинални резервни делови

Со цел да ги задржи карактеристиките како задоволство, удобност и безбедност, Chery ги опреми своите модели со оригинални резервни делови, кои целосно ги исполнуваат техничките спецификации на оригиналната опрема и мора да бидат идеално решение за одржување на вашето возило. Дополнително, можете да купите кој било резервен дел од Chery од овластени даватели на услуги на Chery.

Гаранција и одржување

Chery гарантира дека секое ново возило кое е произведено во согласност со највисоките производни стандарди и е проверено пред испораката. Поради оваа причина, можеме да ветиме дека доколку се открие производствен дефект за време на гарантниот период, тој ќе биде поправен во овластен сервисен центар на Chery без да се наплаќаат резервни делови и/или трошоци за работна сила.

service_m_icon0
CHERY ГАРАНЦИЈА

Гарантниот период во години или километри за целото возило, вклучувајќи ги и резервните делови и трошоците за работна сила ќе ги обезбеди Chery.

root1667889594907826
CHERY СЕРВИС

Нашата широка мрежа на сервисни центри се наоѓа низ целиот свет и ќе обезбеди внимание и безбедност за вашите апликации. Ние користиме само оригинални резервни делови и додатоци во секој сервис на Chery за правилно одржување на високиот квалитет на вашето возило.

root1667889608000071
CHERY АСИСТЕНЦИЈА

Обезбедуваме 24-часовна услуга и помош.

root1667902018370740
ПОПРАВКА И ОДРЖАВАЊЕ

Процедури за поправка, дијаграми за поврзување со приказ на конектори, дијаграми на пинови, локации на компоненти, функционални описи, информации за OBD и многу повеќе.

Scroll to Top