Kонтакт

Пишете ни

Продажен салон

Работно време: 08:00 – 17:00, сабота од 10:00 – 14:00

Aдреса: ул. „Босна и Херцеговина“ бр. 1
1000 Скопје, Македонија

e-mail: contact@grandauto.mk

Телефон: +389 (0)2 3073 103

Scroll to Top