Дизајн

Play Video

Дизајнерскиот концепт на Chery е да ги комбинира духот и динамичната течна форма, одразувајќи ја природната динамика и привлечноста на новата модерна генерација 2.0 HDS (Hydro Dynamic Surfacing). HDS стилот го дефинира концептот на „живописно“ и е наменет за помладите корисници, како и за корисници со напредни ставови и визии.

Scroll to Top