Автопилот

Play Video

Chery посветува големо внимание на безбедноста на своите клиенти. Функцијата Autopilot надгледува, помага, дури ја презема контролата врз одредени функции за управување, сопирање, па дури и паркирање на вашето возило, применувајќи напредни технологии за дополнително да се обезбеди вашата безбедност при секојдневното возење.

Scroll to Top