Новости

fx19-1
АвтоПлус Тест Chery FX: Лицето на иднината
Моделот FX е најмладиот од низата на компанијата Chery и како таков својот фокус го насочува кон помладата урбана публика која непрестанато трага по возило со изразен дизајнерски „стајлинг“, напредна технологија...
Прочитај повеќе
chery-tiggo-8-pro-carclub
CARClub ТЕСТ: Chery Tiggo 8 Pro – Нов и сериозен (и голем!) натпреварувач
Големиот Tiggo 8 Pro е моментален предводник на понудата на Chery на нашиот пазар – па откако поминавме малку повеќе време со големиот SUV, дали ни ги потврди првите впечатоци? Пред само неколку седмици...
Прочитај повеќе
Scroll to Top