Новости

АвтоПлус Тест Chery FX: Лицето на иднината

Моделот FX е најмладиот од низата на компанијата Chery и како таков својот фокус го насочува кон помладата урбана публика која непрестанато трага по возило со изразен дизајнерски „стајлинг“, напредна технологија и иновативни решенија. Кинеските авто производители „созреаа“ за далеку пократок временски период од колку што им требаше на јапонските или корејските марки. Времето на […]

АвтоПлус Тест Chery FX: Лицето на иднината Read More »

CARClub ТЕСТ: Chery Tiggo 8 Pro – Нов и сериозен (и голем!) натпреварувач

Големиот Tiggo 8 Pro е моментален предводник на понудата на Chery на нашиот пазар – па откако поминавме малку повеќе време со големиот SUV, дали ни ги потврди првите впечатоци? Пред само неколку седмици бевме на регионалната презентација на Chery во Белград, каде го имавме првиот контакт со целосната понуда на Chery на нашиот пазар.

CARClub ТЕСТ: Chery Tiggo 8 Pro – Нов и сериозен (и голем!) натпреварувач Read More »

Scroll to Top